Curs d’Iniciació a la Robòtica

El curs esta dirigit a xiquets/es de 9  fins a 11 anys, en sessions de una hora i mitja a la setmana, durant el curs escolar (octubre – juny).

S’imparteix a l’AgoraLab, dins de les instal·lacions de l’Àgora d’Alcoi situades damunt del mercat de Sant Mateu en la plaça Ramón y Cajal, nº6

IMG_8793

El curs pretén introduir als alumnes en els conceptes bàsics de la robòtica mitjançant el joc, el descobriment i l’ensenyament lúdic. La intenció és fer que els joves aprenguen a pensar per ells mateixos, a treballar en equip, adquirir coneixements bàsics en electrònica, programació, mecànica, matemàtiques… I tot açò d’una manera divertida que puga animar-los a orientar-se cap als estudis tècnics.

 Els continguts del curs per trimestres són els següents:

1r Trimestre

  • Construcció i programació de Robots amb la targeta Crumble.
  • Programació amb blocs grcrumbleàfics que faciliten el treball i resulta una manera de programar els robots més intuïtiva per als alumnes.
  • Programació dels robots per a resoldre diferents reptes: detectar obstacles i evitar-los, recórrer circuits seguint una línia negra sobre fons blanc, lluitar amb combats de Sumo, detectar diferents colors, comunicació…

2è i 3r Trimestre

  • Continuació amb els LEGO Mindstorm NXTlego-3

 

El curs tindrà lloc el dilluns de cada setmana, de 17:30 fins a 19:00
CURS COMPLET
(reserves per a pròximes edicions en lab@agoraalcoi.org)

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *